January 24, 2011

Contest pic hitam putih paling cool. Pestime ni...meh join sekali!

Samat pagi en.Samad...muahahaa...selamat pagi korang walaupun dah dekat kul 12...








Belog gadis mata cokelat ada wat contest yang senang bangat. CONTEST PIC HITAM PUTIH PALING COOL. Pergi terjah sekarang. Kalau dah rezeki boleh dapat hadiah rega seratus. Pulak tu boleh 'demand' korang nak hadiah ape. Kan best gitu. Ni ha syarat contest ni...aku kopipes je ye:

1.okay macam biasa korang kena jadi follower blog ni
2.letakkan banner contest ni kat sidebar sepanjang contest berjalan & link kan ke blog ni
3.buat entry pasal contest ni dan berikan idea hadiah apa yang korang nak kalau korang menang rm100? ?*ayat yang simple je tau!*
contoh : kalau saya menang , saya nak shawl banyak-banyak !
4.tag 5 kawan-kawan yang korang rasa mesti dia nak join !
5.tarikh tutup penyertaan : 1 mac 2011


Kalau aku menang aku nak seratus tu hang beli kan aku handbag yang serbaguna...brand apa pun tak kisah asal cukup le nilainya...
Beg p kelas boleh, nak p jejalan boleh, nak p utara, timur, selatan pun boleh...boleh..? 

Sekarang meh buat kerja menge'tag' plak...nah silakan...farahwaniieekoel dan alfalora.

Done!

p/s:pestime ni masuk contest, rasa2nya aku menang kot(malu la)...puuiiihhh...muahahaha
Ok.
Bai. 

8 comments:

apisv2 said...

wah penjenayah2...gudluck tok contest;D

::alwaniamalini:: said...

hahahaha skarang jugak carik gmbar itam puteh! tah ada tah tidak eheh

d!LLah said...

apisv2:penjenayah bujang lapok huahuahua..thanks apis...tgh mencoba tutorial apis...ntah jd ke tak..hehehe

d!LLah said...

wani: google file sekarang..mesti ada...seratus tu

::alwaniamalini:: said...

dah join dah ehehehe... good luck untuk kita berdua! :D

d!LLah said...

yeay..chaiyok2...gud luck to you too...

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

yey!!~~ nak masuk jugak..opss!! jom r join contest saya lak..mana tahu kot2 murah rezeki!!

jom join colourful contest saya..klik link ini

siti fatimah said...

salam..hye.tq join ye :) good luck