April 15, 2011

nota-nota cinta saya

Assalamualaikum...

Saya baru balik kelas ni tapi dah habis makan sebungkus nasi dah. Terus rasa macam nak cerita kat semua yang hari ni kelas terakhir saya. Lepas ni saya dah tak payah bangun pagi pukul 6.45(pagi la sangat) sebab semua exam saya start pukul 2.30 petang. 

Hajat di hati malam ni nak keluar pergi cari nescafe mix tongkat ali sebab nak stay up memalam baca buku dengan study belog korang :). Nescafe biasa ni dah imun dah dengan saya. Asal minum je mesti tido terus lepas tu. Kalau macam tu rupanya mana boleh nak study kan. Anyway, sebelum ni tak pernah pun lagi minum yang ada tongkat ali ni tapi lepas baca belog GB ni baru saya tahu yang pompuan pun boleh minum gak eh. Tu yang nak try tu.





Saya dah buat nota-nota cinta saya ni so that saya tak lupa yang saya tengah exam mood tapi still boleh blog walking...:)



Nak kata senang idok la jugak dua paper ni tapi bolehla...
bolehla digoreng dengan rangup tu.
16hb tu esok kan?
Tak sedar diri boleh lagi tekan new post.

Ha...ni paper yang saya rasa hazab sekali. Dua dua sekali.


Sekian. 
Jangan lupa doakan saya ye.
(saya, aku, dua, i=nampak sangat tengah kecelaruan minda, jangan tiru ye)
Bai.

1 comment:

fatynadia said...

good luck yeah! semoga lulus dengan cemerlang XD