December 4, 2010

finally

tamat sudah episod hidup untuk tahun ni. last paper petang tadi tapi rasa macam
last paper dari minggu lepas lagi sebab bajet terer dah. tak study langsung. 
paper politik je pun...kacang je...gila berlagak. tak der lah. aku study gak tapi
tak der lah sampai tak tido tak makan. pulak tu sempat lagi posing sebelum masuk bilik exam...korang ada. orang lain duk tepi2 tangga baca apa yang patut sebelum masuk 
exam tapi kamiorang ni...kan dah kata tadi bajet terer. layak panggil bilik jer 
sebab exam dalam bilik kuliah. tak der makna dewannya...






muka muka tak sedar diri...



terus oku lepas habis exam


ok. sape oku sebenarnya ni


p/s: wah wah ini tidak adil. orang lain semua dah angkut beg balik kampung. tak pernah berlaku pada aku ni. orang lain dah lawan tokey nampak. tinggal sayang tinggal pujaan. esok aku pun nak blah dowh.

ok.
Bai.
End of story.

2 comments:

...CaT eYe's... said...

aik..cm kenal jer muka kt ats tu...

d!LLah said...

buat2 tak kenal pulok...