November 30, 2010

keterlupaan adalah faktor usia *sekali lagi aku lupa letak tajuk (edit balik)*

























cak!

rindu i ker.

esok dah tentulah disember. pastu ramai2 gi dataran sambut tahun baharu yek. aku pernah la sekali sambut new year kat kolumpo masa muda remaja dulu. tu cerita dulu masa tengah bergetah pantang orang ajak semua on. merdeka pong adalah sekali rasa celebrate kat dataran tu. peliknya, si mamat dan minah indon yang lelebih duk merdeka! merdeka! merdeka! maklumlah nak sambut kat negara sendiri tak dapetlaj secara aman gitu ye dek non. stail tak payah cerita la. nak sakit jantung aku nengoknya.


apa motif entry ni. aku png tak tau. tapi, sebenarnya aku rasa macam nak makan ciken cop ni. tapi, budak2 ni dah beli lauk siap2 dah tengahari tadi. takkan la aku nak makan sorang2 kat kedai tu kan. macam tak der sedara mara la plak kan kan. kesian. tak per aku nak menggoda lagi sesapa yang nak makan macam aku.







kekdahnya tempek gambar tak der kena mengena
*horror kan pic kuda tu*




laju la plak internet..
owh! sis..broadband mu okeh doh ni..marin jah beronar
Thanks for reading ya!
Bai.


4 comments:

PhotoGraphic said...

salam..xleh nk comen kat shoutmix..hehe..org pahang la ni ek..hihi..hai2 :) nice kno u

Anonymous said...

beronar gapo nye...
aku dah bayar ptg semale...
sbb dapat email reminder...
ampeh nyer selkom..x nyempat2...wuuu...

~mrs.yon~

d!LLah said...

photoGraphic: saye org kelate le...nice knowing u too...
hihihi

d!LLah said...

mama chiro: oooo!!! hahaha tapi aku try pagi lagi boleh doh...
celcom celcom!!! kena tukar tokey ni