November 24, 2010

sakit hati kan

pelik la pulok cerita Asmara malam tadi. Apasal si Tria tu beria-ria nak bela si Asmara tu. Kalau tak duk pot-pet nak blame Asmara. Dia yang tak tahu kisah sebenar nak sibuk2 plak. Iskh iskh menyampah. Dah la dengan kes curang dia ngan laki dia tu...lagila aku menyampah tengok Fiza...

cerita malam raya haji kitaorang lagi best. Ma saya ni peminat nombor satu cerita Si Capik TV2 tu. Malam yang sama ngan cerita Asmara. Malam raya kitaorang berebut tv kat dapur padahal tengok tak pun. Bila masa nak nengoknya kalau dah tangan kat periuk rendang. Pastu bising pulak ngan mixer buat kek. Memang tak dengar le tv. Di tambah pulak ngan suara2 bebudak yang 3 emak lagiii la tak dengar hape pon. Tapi, remote stilll nak berebut gak. Saya cakap..ok sape nak tengok Asmara jom kita g tengok tv kat luar, sape nak tengok Si Capik duk kat dapur buatla semua keje...hahahaha..dah tentula Ma aku sorang je yang kat dapur...last sekali remote dapat kat Alea dia tukar channel Astro Ria cerita hape ntah...cerita yang lomba kereta tu yang anak Yusof Haslam buat tu
(motif malam raya ko siar cerita race macam tu)
semua terlopng ler tak boleh tengok cerita feveret memasing..
kalau nak berebut remote ngan Alea silakan lah cuba tengok satu
kawasan tu kena petir suara dia. 


Alea. 
Budak ni memang suka bergambar dan ambik gambar
orang tapi memang takkan jadi macam rupa orang le.
Berape kali dah mak dia ajar tak jadi jugak.


jap nak cari lagi gambar syok sendiri dia...







ha..kan dah kata memang pandai syok sendiri




Bety. 
Budak ni asal nak bergambar je memang akan buat muka.
Time ni angin ok ni. Tu pasal boleh menyengih.


Lakonan semata mata. Memula dia ambik gambar aku baca buku pastu dia cakap
'Mama, ambik gambar adik baca buku pulok'
Muka macam real je baca buku.





teka dia buat apa? 
ni memang keje orang pompuan la
praktis make perfect
ni tengah sapu losen oppss tappi Bety panggil syampu
hahahaha



ok lah...out dulu ler tapi tak tau ler nak buat apa jap lagi..nak baca buku macam memang malas. Gap seminggu tu. Tak per banyak masa lagi. Tapi yang aku perahsan la cita2 memang nak DL tapi memang malas tahap gaban la nak study. Macam mana tu. Nak g KL pon macam tak der nak beli pape pon tapi sebenarnya banyak dah list dalam otak ni sem depan nak soping ape. Agaknya memang macam ni ek kalau dah nak ditendang dari uni. Memang malas gegila la.




Thanks for reading ya!
Bai.

2 comments:

Anonymous said...

hahahaha!!! betty mmg leh jadik pelakon! gile siyes...hahaha!

yaya tok soh oyat la...meme jenis suko syok soghe2 pon....ayu jah sokmoo...ekeke...

tapi aku mmg tau...cite si Capik mmg feveret ma pong...hahahaha!

~mama chiro~

d!LLah said...

hehehe....
aku pon terkezut gak la masa Bety suh ambk gmbr dia tu...nasib baik buku x terbalik...

alea ngn bety pon pandai doh nak pakai perfume incanto tu...aku sembur jah la...

alea pon sekutu ma jugak tgk cerita si capik tu mula2..dia nak belek tv2 tapi salah tekan..tgk la astro smp habis belako...