September 9, 2012

3 hari yang indah

Assalamualaikum...

Kan seronok kalau 3 hari tu jadi seminggu ke dakpun 2 minggu ke...boleh rehatkan otak walaupun badan tersangatlah penat. Penat luaran takper asalkan emosi ceria, minda berpusing. 3 hari berkursus tinggalkan kerja2 tinggalkan anak2 tinggalkan laki2 oooopppsss somi.

Lokasi adalah di Demong Beach Resort, Besut Terengganu. Aku kan main bantai je jalan mana ntah. Masa pegi aku masuk jalan lain dah masa balik aku main bantai jalan lain. Alhamdulillah selamat sampai dan selamat balik walaupun drive dengan teragak-agak berlagak tak nak tanya orang.


 Lepas daftar terus nampak kerusi ni. Kat umah takdo. 
Aida yang gila2 walaupun baru 1st time jumpa.


Posing lagi sementara tunggu orang lain sampai. Majlis start kul 11.30am. Kitaorang sampai 10.30am.


 Masa yang memang ditunggu2...time makan


Tema merah sepanjang 3 hari.

 Dalam dewan bila dah boring2 skit inilah kejenya






Belakang resort adalah pantai yang sangat ohsem...petang masa tengah nak tunggu dinner lepak-lepak kat sini kejap. 

Makanan boleh tahan tapi kalau dapat kat aku akan jadi tak boleh tahan nak habiskan. Padahal dah 1 senduk je still tak boleh habiskan.


Bai.











2 comments:

gadisBunga™ said...

sunrise kat situ mesti sangat cantik kan?? :D

d!LLah said...

ohhh...GB.. kalau GB yg ada kat situ dan snap sunrise itu, memang tersangatlah cantik...malangnya saya tak berkesempatan nak tgk sunrise...