July 22, 2011

Tempat Sejuk

Assalamualaikum...


Uishhh...lama sungguh tidak mengadap bendalah ni. Banyak dah entry tertangguh lalu jadi la tertunggak. So, kali ni saya nak citer trip saya bersama students saya ke Cameron Highland. Trip ni pada 19 dan 20hb. 7 lepas. Sebenarnya tak dirancang pun.Trip ni dah ada dalam planning sekolah cuma saya yang tak tersenarai masa tu. Sehari before pergi, AJK trip tanya nak pergi tak, seat ada kosong lagi. Pastu yang bestnya, bayar half plak tu. Tu yang on terus tu.


Jadi, entry banyak skit gambarnya ye. Silalah jangan meluat dan jemu menengok gambar-gambar saya ni...



Tempat pertama di tuju..ladang teh..siap tido kat atas pokok teh..ko ada?

Pagi esoknya, posing kat apartment yang disewa...belakang tu ada kubur you..



Lepas breakfast haruslah posing dulu


Hari kedua, kami ke MARDI. 







Agak agak menjadi tak saya buat-buat terkejut

Ada notis kat situ ditulis ladang ni baru lepas disembur racun. 
Kalau nak mamp cepat silakan..



Seteroberi...cantik diluar masam di dalam


Ni lah namanya..malu tapi mahu




Suka bangat bergambar kat dinding ni..cantik je...dah modelnya pun cantik kan


Ok last...dah nak balik dah...


Sebelum balik tu, kami singgah kat Kea Farm dulu..beli beli apa yang patut..
Ahad sampai selasa ada program lagi...fuhhhh fenazzzz
Bai.

2 comments:

Anonymous said...

bestnyeee!!!

bilo la aku nak jejak kaki kat kamerong hailendddd nuu..tsk..tsk..tsk....

~mama iChiro~

d!LLah said...

bestttt..
g la...anytime